Digital marknadsföring

Nu när ni har skaffat er en ny och fin hemsida, var det färdigt då? Nej, snarare tvärt om. Nu tar ett långsiktigt arbete vid att locka till sig rätt besökare och konvertera dem till kunder. För att lyckas nå ut i dagens allt djupare djungel av hemsidor och digitalt brus gäller det att lägga upp en bra och tydlig webbstrategi med välplanerade marknadsföringskampanjer.

En av fördelarna med digital marknadsföring jämfört med traditionell marknadsföring är att man kan få mycket exakt statistik och det är därför mycket lättare att se om investerade pengar ger avkastning i slutändan. En annan fördel är att man kan rikta sig väldigt träffsäkert mot utvalda målgrupper.

Vi jobbar idag främst med Google Ads och Facebook. Viktigt att komma ihåg är att det inte räcker med att göra snygga och effektiva annonser, utan det är även mycket viktigt att ta hand om besökaren på bästa sätt när den väl landar på er sida. På samma sätt som det är slöseri att ha en välformad sida om ni inte har några besökare är det att ha en välformad kampanj som drar många besökare om ni inte har en bra sida och säljande sida. Fördelen vi har gentemot en utpräglad marknadsföringsbyrå är att vi kan jobba på båda fronterna, både med kampanjen och med landningssidorna, och på så sätt ser vi till att optimera möjligheterna att skapa så många kunder som möjligt.

Vi strävar alltid efter långsiktiga åtaganden med våra kunder. Stegvis utformar vi en vinnande kampanj. Den generella strategin är att börja i liten skala och först se till så att kampanjen går med vinst. Sedan utökar vi den bit för bit och gör den så stor som er verksamhet tillåter.