Ny hemsida till ert företag

Vi har levererat många hemsidor. I många av fallen har det funnits en gammal utdaterad variant som vi blåst nytt liv i med senaste designen och nya finesser. Detta är en bransch där man ständigt måste vara på tårna och följa med i svängarna. Är er hemsida omodern och tråkig kommer det spilla över på ert varumärke. Vi ser alltid till att er sida ligger rätt i tiden, både tekniskt och designmässigt. Idag är det t.ex. viktigt att sidan fungerar lika bra på mobilen som på datorn, gör er sida det idag?

Självklart hjälper vi också er som för första gången väljer att ta steget ut på internet. Med vår digra erfarenhet av internetprofilering och er expertis inom er bransch lägger vi tillsammans upp den perfekta webbprofileringsstrategin.

Vi arbetar främst i den populära plattformen WordPress, men även i Magento, Drupal och Joomla. Systemen är baserade på öppen källkod och välbeprövade världen över. Fördelen med detta är att ni inte binder er till dyra abonnemang eller statiska system.

Vi anpassar alltid användargränssnittet så att det sedan är smidigt och enkelt för er själva att göra ändringar och redigera både texter och bilder utan att ni behöver kunna något om kodning. Detta ger er en mer kostnadseffektiv lösning i längden och ni kommer spara mycket energi och pengar på att inte ständigt behöva kontakta oss vid varje liten ändring. Med det sagt så hjälper vi självklart till med precis så mycket eller lite som ni önskar.