Unika kampanjsidor

Vi har flera års erfarenheter av att göra kampanjsidor. Det spelar ingen roll om ni ska ha er kampanj på er egna domän eller om ni vill att vi ska hosta den. Kampanjsidorna görs alltid på så sätt att de ska se bra ut oavsett vilken enhet som används. Vi skräddarsyr kampanjsidan så att det passar era behov.

Med vår unika uppföljning kommer kampanjen inte bara ge er god marknadsföring utan den kommer även att ge er en fantastisk insikt i vilka era kunder är, och hur de beter sig på nätet.  Vi kan samla in en mängd data bl.a. email adresser, ålder, intresse osv. Med hjälp av mobilers GPS kan man även se från vilken butik kunderna har deltagit i kampanjen.

Vi jobbar med dynamiska QR-koder som är en tvådimensionell sträckkod. Dessa är vanligt förekommande på reklamskyltar och i tidningsannonser. Genom att kunden scannar in en kod med sin mobiltelefon  öppnar sig en webbsida med erbjudanden eller information. En stor fördel med våra koder är att man när som helst kan byta kodens destination. Detta betyder att QR-koden lever vidare även efter det att er kampanj är slut. Med en dynamisk QR-kod i er kampanj gör ni det enklare för kunden att delta i era kampanjen och på så sätt få ett större deltagareantal.

Efter varje kampanj får ni en prydlig rapport av oss. I den kan ni hitta all tänkbar statistik som kan hjälpa er i vidareutvecklingen av er produkt och er marknadsföringsstrategi.