EFL

EFL på Lunds universitet hörde av sig då de var i behov av en ny modernare hemsida som skulle vara mobilanpassad, mer lättnavigerad och tydligare för deras besökare. EFL har turen att marknadsföringsansvarig är fotograf och det var vi inte sena med att utnyttja. Det resulterade i en sida med stora tydliga bilder på tidigare deltagare som ger ett välkomnande intryck.

Det var viktigt med en tydligt struktur, både för besökarna men även för att underlätta för sökmotoroptimeringen (SEO). EFL erbjuder många kurser och är mycket aktiva med sitt innehåll varför det var en relativt innehållstung sida.

Stor del av jobbet har legat i att anpassa användargränssnittet så att de själva kan ändra innehållet på ett enkelt sätt utan att behöva brottas med kod. Då är det prefekt att jobba i WordPress eftersom det är en plattform som från början är bra och tydlig och som många redan är bekanta med. Anpassar man den sedan får man en vinnande lösning som gör att praktiskt taget vem som helst kan axla rollen som webbansvarig på sitt företag!

Tjänst:

Plattform:

WordPress

Adress: