Öppna webbutik?

Vill ni nå ut med era produkter till en större målgrupp? Har ni funderat på att starta en webbutik men vet inte var ni ska börja? Då har ni kommit helt rätt.

Vi kan ta ett helhetsgrepp på er webbshop-satsning. Vi gör allt från designen och utformningen av er webbutik till marknadsföring och annonskampanjer på Google och Facebook. Vi har gjort flera framgångsrika webbutiker och vi vet vad som är viktigt för att lyckas.

Att starta en webbshop innebär så mycket mer än att bara skaffa sig en sida. Det gäller att ha koll på allt ifrån betallösningar och logistik till marknadsföring och försäljning och se till så att allt fungerar harmoniskt tillsammans.

Vi bygger er sida från grunden och gör den precis så som ni vill ha den. Vi ser också alltid till att anpassa användargränssnittet så att ni sedan själva kan redigera, lägga till och ta bort produkter. Det är viktigt att kunna var flexibel och snabbt kunna anpassa sidan efter nya erbjudanden och produkter.

Vi hjälper både er som har en fysiskt butik och vill börja sälja på nätet eller er som börjar från start med enbart en webbutik. Hör av er och berätta hur just er utmaning ser ut så ser vi hur vi kan hjälpa er på bästa möjliga sätt.